Sottezza onderdaks zonwering

Omschrijving

Sottezza onderdaks zonwering

Ondergemonteerde serrezonwering voor huiselijke sfeer

Een zorgeloze tijd onder uw terrasoverkapping doorbrengen – daar zorgt de Sottezza II voor. De decoratieve onderzonwering is mooi van vorm, slank, chic – en past onder vrijwel ieder terrasdak. Wanneer de Sottezza II aanwezig is, wilt u er verblijven. En dat kan ook, omdat dit zonnescherm warmteontwikkeling onder het glas reduceert en voor een comfortabele temperatuur zorgt – ook in de zomer. In de koelere maanden worden de stralen van de zon gebruikt om uw terras te verwarmen. Gelijktijdig biedt de Sottezza II effectieve bescherming tegen schittering.

Betrouwbaar spanssysteem uit de WGM-familie

Het bewezen spanssysteem zorgt ook bij de Sottezza II voor een gelijkmatige doekstand en tevens voor een snelle en eenvoudige montage.

Slimme Sottezza II-varianten – Stretch en OptiStretch

Sottezza II OptiStretch: rondom compleet gesloten (zonder lichtspleet), zorgt voor een strak doek zonder hangende kanten. Reduceert bij zeer grote systemen het in het midden doorhangen van het doek bij in- en uitsturen. Sottezza II Stretch: (aan de zijkanten open met een kleine lichtspleet) de gelijkmatige doekstand zorgt voor een huiselijke sfeer.

Beeldschoon design – Ledverlichting in de cassette geïntegreerd

De cassette met geïntegreerde ledverlichting vormt een mooi geheel met de dakconstructie.

Voor hoge windbelastingen

De Sottezza II wordt gekenmerkt door een hoge windbestendigheid. Zo is zij eenvoudig bestand tegen belastingen tot windkracht 5 volgens Beaufort.

 

SottezzaDownload hier de folder

 

De prijzen in de brochures zijn dag prijzen, voor actuele prijzen vraagt u onze verkopers.

 

 

Sottezza onderdaks zonwering

Sottezza onderdaks zonwering