Blokhut
  • Blokhut

Blokhut

Een blokhut is multifunctioneel. U kun een blokhut gebruiken als bergruimte, werkruimte of een plek waar u uw hobby kunt uitoefenen. Maar u kunt uw blokhut ook uitbreiden met bijvoorbeeld een overkapping. Zo creëert u een fijne plek waar u van uw tuin kunt genieten. Alleen in alle rust ontspannen met een goed boek, of samen met vrienden of familie genieten van een gezellige avond.

Blokhutten in verschillende soorten en maten

Een blokhut is ideaal om te gebruiken als bergruimte. Met gemak kunt u bijvoorbeeld uw fietsen, tuinmeubelen of gereedschap netjes en veilig opbergen. Wij leveren blokhutten in verschillende soorten en maten. Helemaal afgestemd op uw wensen en uw budget.
Als de ruimte het toelaat kunt u een blokhut ook gebruiken als extra leefruimte. Maak er bijvoorbeeld een mooie werkruimte of hobbyruimte van. U kunt uw blokhut ook uitbreiden met een overkapping en ruimte voor een terras.

Kijk voor meer informatie en prijzen in onderstaande brochure. 

tuindecoboek  

 

Bekijk hier de Tuindeco brochure

Klik hier.

 

 

Topkwaliteit voor een scherpe prijs

Wij hebben een groot assortiment met blokhutten in verschillende vormen, formaten en opties.
Alle blokhutten zijn gemaakt van eerste klas Noord-Europees vuren hout. De blokhutten kunnen worden geïmpregneerd of in een grondlaag worden gespoten. De unieke wind- en waterdichte hoekverbindingen zorgen voor een topkwaliteit afwerking.

Voordelen van onze blokhut:

  • Eerste klas Noord-Europees vuren hout
  • Deuren gemaakt van minimaal 3,2 cm balkhout
  • Ruime keuze in dakbedekking
  • Ruime keuze in ramen en deuren
  • Wind- en waterdichte hoekverbindingen
  • Solide cilindersloten

Zelf een blokhut bouwen?

Bent u een handige doe-het-zelver? U kunt er dan voor kiezen om de blokhut zelf te plaatsen. De handige opbouwomschrijving maakt dit mogelijk. Denk echter wel aan een goede fundering. Uiteraard kunnen wij de blokhut ook voor u plaatsen, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op.