• Blokhut

Blokhut

Een blokhut is een multifunctioneel huisje of bijgebouw in een tuin. De één gebruikt een blokhut als bergruimte voor fietsen, tuinmeubelen, speelgoed of gereedschap. Bij de ander doet dit tuinhuisje dienst als werkruimte of een plek om een hobby uit te oefenen.

U heeft de mogelijkheid uw blokhut uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan een blokhut met een overkapping zodat er ruimte is voor een terras. Zo creëert u een fijne overdekte plek waar u van uw tuin kunt genieten. De place-to-be om alleen in alle rust te ontspannen met een goed boek, of samen met vrienden of familie te genieten van een gezellige avond. Desgewenst met terrasverwarming en verlichting voor als het een latertje wordt.

40.0767 soren 300x201

Blokhutten in verschillende soorten en maten

Wij hebben een breed assortiment met blokhutten in verschillende vormen, formaten en opties. Alle blokhutten zijn gemaakt van eerste klas Noord-Europees vurenhout. We kunnen uw blokhutten impregneren of in een grondverflaag spuiten. De unieke wind- en waterdichte hoekverbindingen zorgen voor een topkwaliteit afwerking. Daarnaast is er een ruime keuze in type dakbedekking, ramen en deuren.

Voordelen van onze blokhut

Behalve dat een blokhut multifunctioneel te gebruiken is, hebben onze blokhutten nog meer voordelen:

  • Eerste klas Noord-Europees vurenhout.
  • Deuren gemaakt van minimaal 3,2 cm balkhout.
  • Ruime keuze in dakbedekking.
  • Zelf in elkaar te zetten of te laten plaatsen.
  • Ruime keuze in ramen en deuren.
  • Wind- en waterdichte hoekverbindingen.
  • Solide cilindersloten.

Bezoek de showroom van Brouwer4u

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een blokhut in uw tuin? Of bent u vooral benieuwd naar de prijzen van onze blokhutten? Bekijk ter inspiratie of voor de prijzen de brochure van Tuindeco. Voor meer informatie neemt u contact met ons op of bezoekt u onze showroom aan de Korte Baan 20 in Steenwijk. Onze adviseurs helpen u graag verder.

De prijzen in de brochures zijn dag prijzen, voor actuele prijzen vraagt u onze verkopers.