Terrasverwarmers
  • Terrasverwarmers

Terrasverwarmers

U kent ongetwijfeld het gevoel dat u heerlijk de hele dag buiten in de tuin heeft gezeten. Genoten van het mooie weer. En dan komt er een moment dat de temperatuur onder uw overkapping niet meer behaaglijk is. Het is te koud om te blijven zitten…
Schakel dan een terrasverwarmer in! Dan hoeft u niet te verkassen en kunt u lekker onder uw overkapping blijven zitten ondanks dat het buiten niet zo warm meer is.

Verschillende soorten verwarming voor uw terras

Wij hebben in ons assortiment verschillende soorten terrasverwarmers. U heeft de keuze uit terrasverwarmers op gas of elektrische terrasverwarmers. Welke terrasverwarmer het beste bij u past hangt af van een aantal factoren. Denk hierbij aan het oppervlakte dat u wilt verwarmen en of u liever een staande versie wilt of een terrasverwarmer die u moet ophangen.

Kiest u voor een hangende terrasverwarmer? Dan is deze vrijwel altijd elektrisch. Een staande terrasverwarmer kan zowel op gas of op elektriciteit.

De voordelen van elektrische terrasverwarmers:
- Goedkoop in gebruik
- Gericht verwarmen

De voordelen van gas terrasverwarmers:
- Mobiel
- In meerdere richtingen verwarmen

Flyer terrasverwarming 2017 1  

 

 

 

Brochure terrasverwarmers 
Eurom

Download

 

Terrasverwarming met infrarood

Wij verkopen ook terrasverwarmers met infraroodlampen. Het grote voordelen van infrarood is dat de warmte dieper in het lichaam trekt, de warmte over een grotere afstand voelbaar is en het niet (of nauwelijks) verwaaid.

Wij vertellen u graag over de mogelijkheden

Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op. Of kom langs in onze showroom.