• Tuinhuis met veranda

Tuinhuis met veranda

Een tuinhuis is een aanwinst, maar een tuinhuis met veranda is dubbel genieten. U creëert hiermee extra leefruimte in uw tuin. Behalve de opslagruimte profiteert u bovendien van een extra werkplek of een plek om te ontspannen.

Aan de ene kant heeft u met een tuinhuis dus een ideale bergruimte voor  fietsen, tuinmeubelen, tuinaccessoires en speelgoed. Aan de andere kant geniet u het hele jaar door heerlijk beschut onder uw veranda. Desgewenst met een glazen schuifwand zodat u beschermd zit tegen wind en regen.

Gemak en genot

Wij hebben voor iedere wens een gepaste oplossing. Afgestemd op uw budget en persoonlijke stijl. Wij leveren tuinhuizen in verschillende soorten, maten en afwerkingen. Laat u alvast inspireren door de Tuindeco brochure.

Tuinhuizen van zeer hoge kwaliteit

Onze tuinhuizen met veranda zijn gemaakt van een topkwaliteit hout. Dit zorgt ervoor dat uw tuinhuis lang mee gaat en bestendig is tegen alle weersinvloeden. Bovendien zijn onze tuinhuizen ook nog eens zeer voordelig geprijsd.

Voordelen tuinhuis met overkapping

Een tuinhuis met overkapping biedt u een extra terrasplek. De voordelen van een tuinhuis met veranda liegen er niet om:

  • Gemaakt van topkwaliteit hout.
  • Voordelig geprijsd.
  • Weersbestendig dus duurzaam.
  • Verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en afwerking.

 

Tuinhuis overkapping   Tuinhuis veranda


Zelf een tuinhuis met veranda maken?

Alle houten tuinhuizen kunt u zelf plaatsen. Als handige doe-het-zelver kunt u aan de hand van een opbouwomschrijving zelf uw tuinhuis opbouwen. Uiteraard kunnen onze professionals dit ook voor u doen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat uw tuinhuis binnen een mum van tijd geplaatst is en u er geen omkijken meer naar heeft.

Tuinhuis met veranda kopen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze tuinhuizen met overkapping? Neem dan contact op met Brouwer4u of bezoek vrijblijvend onze showroom aan de Korte Baan 20 in Steenwijk. Mocht u benieuwd zijn naar de prijzen van een tuinhuis met overkapping? Vraag een offerte aan. Laat u inspireren door de brochure van Tuindeco. 

De prijzen in de brochures zijn dag prijzen, voor actuele prijzen vraagt u onze verkopers.