Tuinhuis met veranda
  • Tuinhuis met veranda

Tuinhuis met veranda

Dubbel genieten met een tuinhuis met veranda. Een tuinhuis met veranda creëert extra leefruimte in uw tuin. Een tuinhuis is multifunctioneel. Zo kunt u het gebruiken als bergruimte voor bijvoorbeeld fietsen, tuinmeubelen, tuinaccessoires en speelgoed. Maar u kunt uw tuinhuis ook gebruiken als werkplek of plek om te ontspannen. Onder de veranda kunt u het gehele jaar heerlijk beschut zitten.

Gemak en genot

Wij hebben voor iedere wens een gepaste oplossing. Afgestemd op uw budget en persoonlijke stijl. Wij leveren tuinhuizen in verschillende soorten, maten en afwerkingen. U kunt een kijkje nemen in onze showroom voor inspiratie. Onze medewerkers informeren u graag over alle mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie en prijzen in onderstaande brochure. 

tuindecoboek  

 

Bekijk hier de Tuindeco brochure

Klik hier.

 

 

Tuinhuizen van zeer hoge kwaliteit

Onze tuinhuizen met veranda zijn gemaakt van topkwaliteit hout. Dit zorgt ervoor dat uw tuinhuis lang mee gaat en bestendig is tegen alle weersinvloeden. Bovendien zijn onze tuinhuizen ook nog eens zeer voordelig geprijsd.

Zelf een tuinhuis met veranda maken?

Alle houten tuinhuizen kunt u zelf plaatsen. Als handige doe-het-zelver kunt u aan de hand van een opbouwomschrijving zelf het tuinhuis plaatsen. Uiteraard kunnen onze professionals dit ook voor u doen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat uw tuinhuis binnen een mum van tijd wordt geplaatst en u er geen omkijken meer naar heeft.

Tuinhuis met veranda kopen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op.