Houten tuinhuis
  • Houten tuinhuis

Houten tuinhuis

Op zoek naar een houten tuinhuis? U kunt bij ons terecht voor topkwaliteit tuinhuizen in verschillende soorten maten, kleuren en afwerkingen. Voor iedere wens, stijl en budget hebben wij een gepaste oplossingen. Kom eens langs in onze showroom in Steenwijk en laat u inspireren.

Houten tuinhuizen van de beste kwaliteit

Alle tuinhuizen zijn van zeer hoge kwaliteit. Hierdoor gaat uw tuinhuis lang mee en is het bestendig tegen alle weersinvloeden. Het lariks/douglas hout is afkomstig uit goed beheerde bossen en is één van de meest duurzame houtsoorten. Het heeft een warme uitstraling en een mooie kleur en structuur.

Houten tuinhuizen in verschillende soorten en maten

Onze tuinhuizen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. U kunt uw tuinhuis gebruiken als bergruimte. Zo is alles netjes en veilig opgeborgen en heeft u een mooie eyecatcher in de tuin staan.
Als de ruimte het toelaat kunt u uw houten tuinhuis ook gebruiken als extra leefruimte. Maak er bijvoorbeeld een mooie werkruimte of hobbyruimte van. U kunt uw tuinhuis ook uitbreiden met een veranda en ruimte voor een terras.

Kijk voor meer informatie en prijzen in onderstaande brochure. 

tuindecoboek  

 

Bekijk hier de Tuindeco brochure

Klik hier.

 

 

Zelf een tuinhuis maken?

Onze professionals kunnen voor u het tuinhuis plaatsen. Door onze jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat uw tuinhuis binnen een mum van tijd geplaatst is.
Bent u handig? Wilt u zelf graag uw tuinhuis gaan plaatsen? Geen probleem! Als handige doe-het-zelver kunt u aan de hand van een opbouwomschrijving zelf het tuinhuis plaatsen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Houten tuinhuis kopen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op.