• Houten tuinhuis

Houten tuinhuis

Bent u op zoek naar extra ruimte thuis? Als er binnen geen ruimte is, wijk dan uit naar buiten. Met een tuinhuis creëert u extra opslagruimte. Voor tuingereedschap, speelgoed of fiets. Maar u kunt er natuurlijk ook een thuiswerkplek of hobbyruimte van maken.

Een tuinhuis is uit te breiden met een overkapping en ruimte voor een terras. Een tuinhuis met veranda biedt extra ruimte waar u lekker kunt ontspannen, kunt werken of uw hobby kunt uitoefenen. Het is bovendien een fijne plek voor kinderen waar ze kunnen spelen als het weer minder mooi is.

Er valt heel wat te kiezen

Wij hebben in ons ruime assortiment duurzame tuinhuizen in verschillende soorten en maten. Er is altijd een geschikt exemplaar voor u. U kunt uw tuinhuis namelijk helemaal naar uw eigen smaak en stijl samenstellen. Afgestemd op uw wensen en budget.

Tuinhuis met extra comfort

Voor extra comfort kunt u uw tuinhuis uitbreiden met bijvoorbeeld zonwering, verlichting en verwarming. Zo is het alle dagen van het jaar een heerlijke plek waar u ook ’s avonds tot in de kleine uurtjes beschikt over een gezellige en aangename plek.

Voordelen tuinhuis

Behalve dat een tuinhuis er prachtig uitziet, biedt het ook vele voordelen die het comfort ten goede komen:

  • Naar eigen smaak samen te stellen.
  • Handig als opslagruimte.
  • Uit te breiden met een overkapping en ruimte voor terras.
  • Topkwaliteit.
  • Aantrekkelijke prijs.

Zelf een tuinhuis maken?

Een beetje doe-het-zelver plaatst zelf z’n houten tuinhuis. We leveren het namelijk aan als bouwpakket. Uiteraard kunnen onze professionals uw tuinhuis ook plaatsen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat uw tuinhuis binnen een mum van tijd staat en u er geen omkijken meer naar heeft.

Kom inspiratie opdoen in de showroom van Brouwer4u

Wilt u meer weten over onze tuinhuizen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Korte Baan 20 in Steenwijk. Voor iedere tuin hebben wij een perfecte oplossing. Kijk ter inspiratie alvast in de brochure van Tuindeco.

De prijzen in de brochures zijn dag prijzen, voor actuele prijzen vraagt u onze verkopers.