• Glazen schuifwand

Glazen schuifwand

Een glazen schuifwand (sliding doors) is een lust voor het oog voor uw overkapping of balkon. U creëert zo een echte buitenkamer. Schuif de deuren maar dicht als het weer wat minder is. U zit dan heerlijk beschut tegen wind en regen, maar u kunt toch van het buitenleven genieten. In combinatie met een terrasverwarmer kunt u bijvoorbeeld ’s avonds en op koude dagen gebruikmaken van uw terrasoverkapping.

Glazen schuifwand bestand tegen alle weersinvloeden

Onze glazen schuifwanden zijn gemaakt van 10mm veiligheidsglas. Hierdoor zijn ze bestand tegen alle weersinvloeden en de krachten van materialen die er mogelijk mee in aanraking komen. De sliding doors lopen over een lage aluminium rail, waardoor de drempel minimaal wordt gehouden.

 

glaswand 6   dalfsen1      

 

Glazen schuifwand laten verzinken

U kunt er ook voor kiezen om de rail van de glazen schuifwand geheel te laten verzinken. Met andere woorden, gelijkvloers aan te brengen.

Het beslag van de glazen schuifwand is van topkwaliteit. De glazen panelen zijn geslepen en afgewerkt met een aluminium profiel aan de onderzijde. Onderhoudsarme wielmodules zorgen ervoor dat u de elementen gemakkelijke en soepel kunt verschuiven. Aan de bovenzijde worden de glazen panelen begeleidt met een aluminium geleide profiel welke is gevoerd met borstelstroken.

Benieuwd wat Brouwer4u voor u kan betekenen?

Wilt u meer informatie? Of wilt u graag inspiratie opdoen voor uw terrasoverkapping of balkon? Kom dan eens langs in onze showroom in Steenwijk. Wij vertellen u graag over de specifieke mogelijkheden voor uw woning.

De prijzen in de brochures zijn dag prijzen, voor actuele prijzen vraagt u onze verkopers.