• Terrazza Pure

Terrazza Pure

Spectaculair design – veeleisende techniek: Achter de moderne kubistische dakvorm van Terrazza Pure gaat een uiterst innovatieve bouwwijze schuil.
Gangbare terrasdaken zijn schuin gevormd, zodat regenwater kan aflopen. Niet de Terrazza Pure! Hier is de helling geïntegreerd in de frameconstructie en daarom niet van buitenaf zichtbaar. Het resultaat: een helder en kubistisch design gecombineerd met betrouwbare afvoer van regenwater. Terrazza Pure is de perfecte oplossing voor iedereen, die van veel natuurlijk licht op het terras wil genieten en gelijktijdig waarde hecht aan een betrouwbare en modern vormgegeven weersbescherming.

 

Terrazza winter2   Terrazza overkapping

Speel met kleuren

Neigt uw mood vandaag naar groen of toch meer naar blauw? Met de hoogwaardige kleur-LED-verlichting treft u gegarandeerd de juiste tint. Uw licht wordt gelijkmatig verdeeld, zodat een onvergelijkbare atmosfeer ontstaat. Kies uit 48 kleur- en 3 wittinten

licht kleur licht led kleur

 

 

 

Talrijke lichtopties

Ontwerp uw eigen verlichtingsconcept! Waar wilt u de kleur-LED-verlichting aanbrengen? Aan de dakdragers of liever aan de staanders? Of zelfs aan beide? Geen probleem! Weinor biedt veelzijdige mogelijkheden aan, zodat u uw terras in het juiste licht kunt onderdompelen.
U heeft de vrije keuze om lichtaccenten met kleur aan te brengen:
• aan de buitenste staanders boven of onder
• aan de onderzijde van de dakdragers, bijv. ook afwisselend met sierlijsten naar keuze.
De geïntegreerde LED-verlichting kan comfortabel worden bediend en gedimd met de weinor afstandbediening BiConnect, de kleuren kunnen per druk op de knop worden ingesteld.

licht staander Pagina 3

Slimme constructie

Absoluut uniek is de bouwwijze van de dakdragers. Een nieuw ontwikkeld glasoplegsysteem garandeert de betrouwbare afvoer van regenwater. Tegelijkertijd kan zo de kubusvorm worden gerealiseerd – zonder hellende dakdragers. Daardoor is ook bij lagere aansluithoogtes van het dak voldoende doorgangshoogte gegarandeerd.

Kijk voor meer inspiratie ook eens in het fotoalbum.

Meer informatie over Terrazza Pure

Wilt u meer weten over onze terrasoverkappingen? Neem dan vrijblijvend contact op met Brouwer4u of bezoek onze showroom aan de Korte Baan 20 in Steenwijk. Bent u benieuwd naar de prijzen een terrasoverkapping? Vraag een offerte aan.

De prijzen in de brochures zijn dag prijzen, voor actuele prijzen vraagt u onze verkopers.