• Carports

Carports

Carport aan huis

Een carport is een stijlvolle toevoeging van uw huis.  Dankzij dit afdak beschermt u uw auto, motor, boot of caravan het hele jaar door tegen weersinvloeden. Denk behalve aan regen, hagel en storm ook aan harsvlekken, uv-straling en vogelpoep. Met een carport blijft de lak goed beschermd en de auto roest minder snel.

Verschillende soorten carports

U heeft bij ons de keus uit een aluminium carport of een houten carport. Het is maar net wat het beste past bij de stijl van uw woning. Ieder materiaal heeft z’n eigen eigenschappen en voordelen. Een aluminium carport is minder gevoelig voor weersinvloeden, vergt minder onderhoud en heeft een lange levensduur. Hout heeft als voordeel dat het bij elke stijl past en dat het tijdloos is. U kunt het eenvoudig bewerken en verven en daarom heeft u onbegrensde mogelijkheden in maatwerk. 

Carport combineren met overkapping of veranda

U kunt een carport plaatsen om de oprit bij uw huis te overdekken. Op een regenachtige koude dag loopt u dan altijd behaaglijk droog naar uw auto toe. U kunt ook kiezen voor een vrijstaande carport. En heeft u er weleens aan gedacht om uw carport te combineren met een overkapping of veranda?

Carport van kwalitatief duurzaam materiaal

Wij maken onze carports van kwalitatief duurzaam materiaal. Wij hebben verschillende modellen met verschillende stijlen in ons assortiment. Van strak en modern tot een sierlijk zadeldak. Wij maken alle carports op maat en precies zoals u dat wenst.

Voordelen carport

  • Uw auto, motor, boot of caravan is beschermd tegen weers- en omgevingsinvloeden.
  • Minder kans op roest.
  • U stapt droog uw auto in en uit.
  • U hoeft niet te krabben na een nachtje vorst.
  • In de zomer blijft uw auto koeler onder de carport.
  • Uw woning stijgt met een carport in waarde.

Bezoek de showroom van Brouwer4u in Steenwijk

Wilt u meer weten over onze carports? Bekijk dan de brochure van Tuindeco, neem contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Korte Baan 20 in Steenwijk. Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden.

 

 

carports, carport prijzen, carport, overkapping auto, prijzen carport, carport aan huis, wat kost een carport, kosten carport, carport aan huis, dubbele carport, carports en overkappingen, moderne carport, carport camper