Carports
  • Carports

Carports

Met een carport beschermt u uw auto het gehele jaar tegen alle weersinvloeden. Uw geliefde voertuig wordt goed beschermd tegen neerslag en vallende bladeren. Maar ook tegen schadelijk UV-straling en vogelpoep. Uw auto blijft langer schoon onder een carport. Uiteraard kunt u uw carport ook gebruiken voor een motor, caravan, camper of boot.

Verschillende soorten carports

U heeft bij ons de keus uit een aluminium carport of een houten carport. Beide materialen hebben positieve eigenschappen en voordelen. Een aluminium carport is minder gevoelig voor weersinvloeden, vergt minder onderhoud en heeft een lange levensduur. Hout heeft als voordeel dat het bij elke stijl past en dat het tijdloos is. U kunt het eenvoudig bewerken en verven en daarom heeft u onbegrensde mogelijkheden in maatwerk. Lees hier meer over onze aluminium carports of over onze houten carports.

Carport combineren met overkapping of veranda

U kunt een carport plaatsen om de oprit bij uw huis te overdekken. Op een regenachtige koude dag loopt u dan altijd behaaglijk droog naar uw auto toe. U kunt er ook voor kiezen om een vrijstaande carport te plaatsen. En heeft u er weleens aan gedacht om uw carport te combineren met een overkapping of veranda?

Carport van kwalitatief duurzaam materiaal

Onze carports worden gemaakt van kwalitatief duurzaam materiaal. Wij hebben verschillende modellen met verschillende stijlen in ons assortiment. Van strak en modern tot een sierlijk zadeldak.

Wij kunnen alle carports op maat maken, zoals u dat wenst. Neem eens een kijkje in onze showroom in Steenwijk en laat u inspireren. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden.