• Artares lamellendak

Artares lamellendak

Creëer een plek waar u perfect kunt genieten! U bepaalt zelf het samenspel van zon en schaduw, zorgt zelf voor verkoeling en een aangename temperatuur onder uw Artares lamellendak. U krijgt dus precies wat u wilt!

Schaduwspel

Wilt u op uw terras een uniek spel van licht en schaduw creëren? Of u zich tegen de zon beschermen? Draai de Artares lamellen eenvoudig met de handzender in de gewenste stand. Zo creëert u zelf een magische sfeer - met betrouwbare zonwering!

Met een frisse wind

Heeft u het te warm op het terras? Open de lamellen met de afstandsbediening. De warme lucht stroomt dan door het dak naar buiten. 

Weinor Lamellendak 04

Aangenaam droog

Lekker beschut tegen de regen. U sluit eenvoudig de lamellen en het water wordt via het licht hellende dak in goten en via de palen naar beneden afgevoerd. Een optionele regensensor sluit het dak automatisch, ook als je niet op het terras bent.

Comfortabel warm

Is het buiten te koud voor u? Geen probleem! U sluit eenvoudig de lamellen en activeert het Tempura verwarmingssysteem. De infraroodtechnologie zorgt voor een aangename directe warmte.

Licht- en kleurenspel

Maak je terras of tuin uniek. De palen en borstweringen kunnen worden voorzien van hoogwaardige gekleurde LED-strips. De lamellen met LED-strips van warm wit licht. 

Onder de vrije hemel

Als vrijstaande variant heeft u zicht op alle kanten. Geen enkele muur verstoort het zicht rondom. En de open lamellen brengen de sterrenhemel naar het terras. 

Weinor Lamellendak 02

Zonwering

Het Artares lammeldak kan rondom van verticale zonwering worden voorzien. Deze is op een visueel aantrekkelijke manier geïntegreerd in de frameconstructie en verdwijnt volledig in de borstwering. Het biedt ook bescherming tegen de laagstaande zon en ongewenste blikken. Het is ook bij uitstek geschikt tegen tocht. De verticale zonwering kan met een druk op de knop worden bediend.

Weinor Lamellendak 05

Technische voordelen lamellendak

  • 140 graden openingshoek voor optimaal gebruik van natuurlijk licht
  • Geïntegreerde high speed aandrijving
  • Optioneel integreerbare warmwitte LED-strips
  • Afwatering via goot en palen
  • Slimme lamellenbesturing door automatische weersbescherming
  • Veilig en stil sluiten door moderne dempingstechnologie

Weinor Lamellendak 03

Model, stijl en kleur: uw individuele lamellendak

Elk Weinor Artares lamellendak is uniek! Het wordt op maat gemaakt naar uw wensen en u stelt zelf - naar eigen smaak - het ontwerp samen.

Meer informatie over Artares lamellendak

Wilt u meer weten over onze terrasoverkappingen? Neem dan vrijblijvend contact op met Brouwer4u of bezoek onze showroom aan de Korte Baan 20 in Steenwijk. Bent u benieuwd naar de prijzen van een terrasoverkapping? Vraag een offerte aan.

De prijzen in de brochures zijn dag prijzen, voor actuele prijzen vraagt u onze verkopers.