Composiet vlonder planken

Vonderplanken composiet

Onze vlonderplanken  zijn uitermate geschikt voor terrassen en steigers vanwege de kenmerkende anti-slipwerking. De planken zijn gemaakt van hoogwaardig composiet en hebben een zeer scherpe prijs. Composiet vlonderplanken zijn ideaal als u zo min mogelijk tijd aan het onderhoud van uw terras wilt besteden.

IMG 1645

Waarom kiezen voor composiet vlonderplanken?

Composiet vlonderplanken zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Ze zien eruit als hout, maar zijn in tegenstelling tot hout niet gevoelig voor verkleuring, rot en vocht. Composiet vlonderplanken gaan dan ook jarenlang mee zonder dat u ernaar om hoeft te kijken.

Bovendien zijn composiet vlonderplanken heel veilig, omdat ze geen splinters bevatten. En als de planken nat zijn dan blijven ze stroef. Dit in tegenstelling tot houten vlonders.

Verkrijgbaar in vier kleuren

De  composiet vlonderplanken zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren namelijk natural, oud grijs, coffee en antraciet. De planken zijn massief. Met aan de ene kant een fijn profiel en aan de andere kant een grof profiel. U kunt er zelf voor kiezen welke kant u boven wilt leggen.

vlonderplank2

Kom langs in de showroom van Brouwer4u voor inspiratie

Wilt u meer informatie? Of wilt u graag inspiratie opdoen voor uw terras of stijger? Kom dan eens langs in onze showroom in Steenwijk. Of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

De prijzen in de brochures zijn dag prijzen, voor actuele prijzen vraagt u onze verkopers.