Composiet vlonder planken
  • Composiet vlonder planken

Composiet vlonder planken

Vonderplanken composiet

Onze vlonderplanken  zijn uitermate geschikt voor terrassen en steigers vanwege de kenmerkende anti-slipwerking. De planken zijn gemaakt van hoogwaardig composiet en hebben een zeer scherpe prijs. Composiet vlonderplanken zijn ideaal als u zo min mogelijk tijd aan het onderhoud van uw terras wilt besteden.

                   

Waarom kiezen voor composiet vlonderplanken?

Composiet vlonderplanken zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Ze zien eruit als hout, maar zijn in tegenstelling tot hout niet gevoelig voor verkleuring, rot en vocht. Composiet vlonderplanken gaan dan ook jarenlang mee zonder dat u ernaar om hoeft te kijken.

Bovendien zijn composiet vlonderplanken heel veilig, omdat ze geen splinters bevatten. En als de planken nat zijn dan blijven ze stroef. Dit in tegenstelling tot houten vlonders.

Verkrijgbaar in vier kleuren

De bamboe composiet vlonderplanken zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren namelijk notenbruin en antraciet. Met aan de ene kant een fijn profiel en aan de andere kant een grof profiel. U kunt er zelf voor kiezen welke kant u boven wilt leggen.

Wij werken met planken in lengtes van 5.80 meter. De dikte en breedte van de planken zijn:
- Redwood: 2,1 x 15 x 400 cm
- Antraciet: 2,1 x 15 x 400 cm

-Naturel: 2,1 x 15 x 400 cm
- Oud grijs: 2,1 x 15 x 400 cm

- Coffee: 2,1 x 15 x 400 cm
- Antraciet: 2,1 x 25 x 400 cm

- Coffee: 2,1 x 25 x 400 cm
- Oud grijs: 2,1 x 25 x 400 cm

Vlonder kleuren

Kom langs in onze showroom voor inspiratie

Wilt u meer informatie? Of wilt u graag inspiratie opdoen voor uw terras of stijger? Kom dan eens langs in onze showroom in Steenwijk. Of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.