Terrasoverkappingen
  • Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Een terrasoverkapping is een waardevol verlengstuk van uw woning. U kunt optimaal van alle seizoenen in uw tuin genieten. U kunt uw terrasoverkapping inrichten als sfeervolle buitenkamer. Uw meubels en accessoires worden goed beschermt tegen alle weersomstandigheden.

Een terrasoverkapping wordt meestal bij een woonhuis geplaatst. Het mooie is dat u nagenoeg geen lichtverlies heeft in uw woning. Afwijkende plaatsingen zoals bij een chalet of een vrijstaande carport is uiteraard ook mogelijk. U kunt altijd contact met ons opnemen indien u een afwijkende locatie heeft. In de meeste gevallen kunnen wij de terrasoverkapping plaatsen. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

Soorten terrasoverkappingen

Door ons uitgebreide assortiment kunnen wij een terrasoverkapping leveren die aansluit bij uw smaak en stijl. Zo kunt u kiezen uit verschillende opties. Denk hierbij aan overkappingen met glas, volledig afgesloten overkappingen of juist een overkapping die gedeeltelijk afgesloten is. Wij leveren aluminium terrasoverkappingen en houten terrasoverkappingen van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Het hele jaar genieten in uw tuin

Wilt u het hele jaar genieten van uw tuin? Een terrasoverkapping zorgt ervoor dat u eerder buiten kunt zitten in de lente en nog langer kan genieten van de nazomer. Staat er veel wind? Regent het? Dan kunt u beschutting zoeken onder uw veranda. In de zomer kunt u juist bescherming tegen de zon zoeken en lekker koel onder uw overkapping vertoeven. U kunt in combinatie met een terrasverwarmer zelfs in de winter genieten in uw tuin.

overkapping en nieuwe bestrating

Andere voordelen van een terrasoverkapping:

  • Isolerende werking
  • Bescherming van uw tuinmeubelen
  • Waardevermeerdering van uw huis
  • Minder onderhoud aan uw kozijnen

Voordelige terrasoverkappingen

U heeft al een aluminium overkapping vanaf € 966,-. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

U kunt ook direct een offerte aanvragen voor een aluminium overkapping of voor een houten overkapping.