Overkappingen

Een terrasoverkapping is een waardevol verlengstuk van uw woning. U creëert extra ruimte waardoor deze tuinkamer al snel uw favoriete plek wordt. Dankzij het mooie uitzicht op uw tuin volgt u alle seizoenen op de voet.

Het hele jaar genieten in uw tuin
Met een terrasoverkapping geniet u alle dagen van het jaar van het buitenleven. In de zomer zoekt u er de schaduw op. In de winter zit u beschermd tegen kou. Desnoods met een dekentje, glazen schuifwanden en bijvoorbeeld een terrasverwarmer.


Terrasoverkapping met schuifwand of spiekozijnen

Regent het of staat er veel wind? Ook dán dient uw veranda als beschutting. Al dan niet met extra spiekozijnen of een glazen schuifwand die u deels dichtschuift. Maakt u even geen gebruik van de terrasoverkapping, dan laat u kussens, boekjes en een tafelkleed gewoon onder uw overkapping liggen.

Terrasoverkapping heeft een isolerende werking

Een terrasoverkapping beschermt u tegen regen, wind, kou en zon. Maar een ander groot voordeel van een veranda is dat de weersinvloeden geen directe invloed hebben op uw kozijnen. Uw terrasoverkapping voorkomt dat de koude wind rechtstreeks op uw woning staat. In de zomer geldt dat de warmte niet direct op uw muren schijnt. Kortom, een terrasoverkapping heeft een isolerende werking.

Verschillende locaties voor een terrasoverkapping

Een terrasoverkapping wordt meestal bij een woonhuis geplaatst. Het mooie is dat u nagenoeg geen lichtverlies heeft in uw woning. Afwijkende plaatsingen zoals bij een chalet of een vrijstaande carport is uiteraard ook mogelijk. Neem gerust contact met ons op als u een afwijkende locatie voor ogen heeft. In de meeste gevallen kunnen wij de terrasoverkapping probleemloos plaatsen. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

Soorten terrasoverkappingen

Dankzij ons uitgebreide assortiment kunnen wij een terrasoverkapping leveren die aansluit op uw smaak en stijl. Zo kunt u kiezen uit verschillende opties. Denk hierbij aan overkappingen met glas, volledig afgesloten overkappingen of juist een overkapping die gedeeltelijk afgesloten is. Wij leveren aluminium terrasoverkappingen en houten terrasoverkappingen van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Voordelen van een terrasoverkapping:

  • Alle dagen van het jaar genieten van het buitenleven.
  • Isolerende werking.
  • Bescherming van uw tuinmeubelen.
  • Waardevermeerdering van uw huis.
  • Minder onderhoud aan uw kozijnen.

Meer informatie over terrasoverkappingen

Wilt u meer weten over onze terrasoverkappingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Korte Baan 20 in Steenwijk. Bent u benieuwd naar de prijzen een terrasoverkapping? Vraag een offerte aan.

Het hele jaar genieten in uw tuin

Wilt u het hele jaar genieten van uw tuin? Een terrasoverkapping zorgt ervoor dat u eerder buiten kunt zitten in de lente en nog langer kan genieten van de nazomer. Staat er veel wind? Regent het? Dan kunt u beschutting zoeken onder uw veranda. In de zomer kunt u juist bescherming tegen de zon zoeken en lekker koel onder uw overkapping vertoeven. U kunt in combinatie met een terrasverwarmer zelfs in de winter genieten in uw tuin.

overkapping en nieuwe bestrating

Andere voordelen van een terrasoverkapping:

  • Isolerende werking
  • Bescherming van uw tuinmeubelen
  • Waardevermeerdering van uw huis
  • Minder onderhoud aan uw kozijnen

Voordelige terrasoverkappingen

U heeft al een aluminium overkapping vanaf € 966,-. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

U kunt ook direct een offerte aanvragen voor een aluminium overkapping of voor een houten overkapping.