Kozijnen
  • Kozijnen

Kozijnen

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Of bent u op zoek naar nieuwe kozijnen? Kies dan voor kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen hebben ontzettend veel voordelen en zijn een aanwinst voor uw woning. Ieder raam is geschikt voor een kunststof kozijn. Onze kunststof kozijnen zijn zeer voordelig geprijsd.

De voordelen van kunststof kozijnen

Verven is verledentijd! Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm en zeer onderhoudsvriendelijk. Kunststof is niet onderhevig aan weersinvloeden. Uw kozijnen blijven daardoor langer mooi. De kozijnen reinigen met een doekje is voldoende om uw kozijnen mooi te houden.

Kunststof kozijnen zorgen voor een zeer goede isolatie. Ongewenste geluiden, geuren en kou houdt u buiten de deur.

Onze kunststof kozijnen zijn inbraak werend en brandvertragend. Bovendien zorgen kunststof kozijnen voor een waardevermeerdering van uw woning. 

Verschillende soorten kunststof kozijnen

Wij hebben in ons assortiment verschillende soorten kunststof kozijnen. Denk hierbij aan verschillende soorten maten, kleuren en profielen. Wij hebben voor elke woning een passend kozijn. Onze kozijnen zijn van zeer hoge kwaliteit en voldoen aan de laatste normen en standaarden.

Meer dan kunststof kozijnen

Naast kunststof kozijnen leveren en monteren wij ook kunststof deuren, een kunststof schuifpuien of kunststof gevelbekleding.

Kijk voor meer informatie in onderstaande brochures.  

folder characterdesign70 blox 2     REHAU brochure
Character design 

Download
       
folder stijlvolenenergiebesparend cd70 990 3     REHAU brochure
Stijlvol en energiebesparend 

Download
       
REHAU folder 2     REHAU brochure 
Esthetisch en vernieuwend

Download

  

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over onze kunststof kozijnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.