• Carport hout

Carport hout

Bent u op zoek naar hout voor het maken van een carport zodat u uw auto beschermd weg kunt zetten? Of zoekt u juist een bedrijf dat een houten carport voor u bouwt? Wij gebruiken voor onze houten carports een zeer hoge kwaliteit hout. Hierdoor gaat uw carport zeer lang mee en is uw afdak bestendig tegen alle weersinvloeden.

Carport van hout

Een houten carport is een perfecte oplossing als u uw auto, motor, boot of caravan járenlang wilt beschermen tegen weersinvloeden. U kunt ervoor kiezen om onze professionals een houten carport te laten plaatsen, maar u kunt als handige doe-het-zelver ook een bouwpakket bestellen zodat u de carport zélf in elkaar zet. 

Houten carports van topkwaliteit

De mogelijkheden van houten carports zijn zeer divers. Voor alle carports van hout geldt dat deze meer onderhoud vragen dan aluminium carports. Het goede nieuws is dat u járenlang kunt genieten van uw carport als u deze goed onderhoudt. Ook ideaal te gebruiken als u een keer een feestje viert bij u thuis. Uw carport is opeens een ideale overkapte feestplek.

Voordelen houten carport

Een houten carport dient als bescherming van uw auto, motor, boot of caravan en heeft nog veel meer voordelen:

  • Tijdloos.
  • Voordeliger dan een aluminium carport.
  • Een goede doe-het-zelver zet de carport zelf in elkaar.
  • Passend bij de stijl van uw woning.
  • Onbegrensde maatwerkmogelijkheden.
  • Waardevermeerdering van uw woning.
  • Uitstekende bescherming van uw auto, motor, boot of caravan.

Prijzen van een houten carport

Bent u benieuwd naar de prijzen van een houten carport? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Kijk voor meer informatie, inspiratie en prijzen in de brochure van Tuindeco. Neem voor vragen contact op met Brouwer4u of bezoek onze showroom aan de Korte Baan 20 in Steenwijk. Wij adviseren u graag en maken vrijblijvend een offerte voor uw houten carport

De prijzen in de brochures zijn dag prijzen, voor actuele prijzen vraagt u onze verkopers.