Terrasoverkapping aluminium

Wij hebben zowel aluminium terrasoverkappingen als houten terrasoverkappingen. Aluminium is licht en sterk en geeft uw veranda een strakke en moderne uitstraling. Het grote voordeel van een aluminium veranda is dat deze erg duurzaam en onderhoudsarm is.

Aluminium overkapping met doek of glas

U kunt kiezen voor een aluminium terrasoverkapping in combinatie met doek of met glas. Desgewenst kiest u voor een glazen schuifwand zodat u uw overkapping (deels) dicht kunt zetten als het weer daarom vraagt. U verandert in een handomdraai uw terrasoverkapping in een prachtige tuinkamer. 

Aluminium terrasoverkappingen van de beste kwaliteit

Wij stellen onze aluminium overkappingen samen uit de meest hoogwaardige en duurzame materialen aluminium, polycarbonaat en glas. Het aluminium heeft een poedercoatbehandeling ondergaan, waardoor u jarenlang van een mooie kleur en afwerking kunt genieten.

alu grijs alu wit  

Terrasoverkapping van aluminium in de gewenste kleur

De aluminium constructie is standaard verkrijgbaar in drie RAL-kleuren: 9001 crème wit, 7016 antraciet structuurlak en 9016 verkeerswit. Tegen meerprijs kunnen we uw overkapping in elke gewenste RAL-kleur leveren.

Aluminium terrasoverkapping op maat

Voor elk huis en elke tuin hebben we een mooie oplossing. U kunt zelf uw overkapping samenstellen. Denk hierbij aan de gewenste maat en kleur. Verder is uw aluminium terrasoverkapping uit te breiden met opties zoals een glazen schuifwand, verlichting, vlonders, zonwering en een terrasverwarming.

Voordelen aluminium terrasoverkapping

  • Duurzaam en onderhoudsarm.
  • Roest niet.
  • Licht en sterk.
  • Moderne en luxe uitstraling.
  • Mogelijk in iedere RAL-kleur.
  • Op maat gemaakt.
  • Met extra opties uit te breiden.
  • Snelle en goede plaatsing.

 Kijk voor meer inspiratie ook eens in het fotoalbum.

Vraag een offerte aan

U heeft al een aluminium terrasoverkapping vanaf € 966,-. Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In onze showroom aan de Korte Baan 20 in Steenwijk staan al onze modellen voor u opgesteld. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Bent u benieuwd naar de prijs van een aluminium terrasoverkapping? Vraag een offerte aan.

De prijzen in de brochures zijn dag prijzen, voor actuele prijzen vraagt u onze verkopers.