• Verlichting overkapping

Verlichting overkapping

Wilt u ’s avonds nog even rustig ontspannen onder uw overkapping? LED verlichting is één van de mooiste manieren om buitenruimtes sfeervol te verlichten. Zo kunt u ’s avonds lekker een boek lezen of gezellig met vrienden of familie een borrel drinken. LED verlichting zorgt tevens voor een mooi aanblik. Als het donker wordt kunt u de spotjes dimmen tot het gewenste niveau en kunt u genieten van een prachtige verlichte overkapping.

 

inbouwspot set ab valencia 6   led

 

Sfeervolle LED verlichting voor uw overkapping

Onze LED verlichting met dimmer zorgt voor aangename verlichting onder uw overkapping. Met de afstandsbediening creëert u met één druk op de knop een sfeervol verlicht buitenterras en kunt u de sterkte van het licht naar wens aanpassen.

Als u een terrasoverkapping laat plaatsen is dat een goed moment om ook over de verlichting na te denken. Wij kunnen bij het plaatsen van de overkapping de verlichting gelijk monteren en integreren.

Als u de LED verlichting wilt plaatsen dient u te beschikken over een geaard buitenstopcontact. Onze set bestaat uit 6 lampjes die u eventueel kunt uitbreiden tot 12 exemplaren.

Voordelen van LED verlichting

  • Duurzaam
  • Energiezuinig
  • Kostenbesparend
  • Makkelijk te vervangen

Neem vrijblijvend contact op of kom langs in de showroom van Brouwer4u

Onze medewerkers helpen u graag verder met al uw vragen over LED verlichting voor uw overkapping. Neem vrijblijvend contact met ons op. Of kom langs in onze showroom in Steenwijk. Wij inspireren u graag en vertellen u alles over de mogelijkheden voor uw overkapping.