• Tuinhuis

Tuinhuis

Op zoek naar een tuinhuis? Wij hebben in ons ruime assortiment duurzame tuinhuizen in verschillende soorten en maten. Er is altijd een geschikt exemplaar voor u. Wilt u inspiratie opdoen? Kom dan eens langs in onze showroom. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Voor iedere tuin is er een perfecte oplossing.

Verschillende soorten tuinhuizen

Een tuinhuis is multifunctioneel. U kunt het uiteraard gebruiken als opbergruimte, maar u kunt uw tuinhuis ook uitbreiden met bijvoorbeeld een overkapping en ruimte voor een terras. Zo creëert u extra leefruimte. Een plek waar u lekker kunt ontspannen, kunt werken of uw hobby kunt uitoefenen. Maar ook een fijne plek voor kinderen waar ze kunnen spelen als het weer minder mooi is.

 

Schermafbeelding 2021 06 08 om 12.53.57   Schermafbeelding 2021 06 08 om 12.58.15   Schermafbeelding 2021 06 08 om 12.53.26

 

Er valt heel wat te kiezen

U kunt een tuinhuis helemaal naar uw eigen smaak en stijl samenstellen. Afgestemd op uw wensen en budget. Onze tuinhuizen zijn van topkwaliteit en hebben een zeer aantrekkelijke prijs.

Alle tuinhuizen kunnen uitgebreid worden, zodat u er nog meer plezier aan kunt beleven. Denk hierbij aan zonwering, verlichting of verwarming. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie en prijzen in onderstaande brochure. 

voorpagina Tuindeco Catalogus Nederland 2022  

Bekijk hier de Tuindeco brochure

 

Zelf een tuinhuis maken?

Alle houten tuinhuizen kunt u zelf plaatsen. Deze kunnen namelijk geleverd worden als bouwpakket. Uiteraard kunnen onze professionals uw tuinhuis ook plaatsen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat uw tuinhuis binnen een mum van tijd wordt geplaatst en u er geen omkijken meer naar heeft.

Kijk voor meer inspiratie ook eens in het fotoalbum.

Tuinhuis kopen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan langs in de showroom van Brouwer4u of neem contact met ons op.     

De prijzen in de brochures zijn dag prijzen, voor actuele prijzen vraagt u onze verkopers.