Prieel
  • Prieel

Prieel

Een prieel zorgt ervoor dat uw tuin een gezellige sfeer krijgt. Het beschermt uw tuinmeubelen tegen het weer en verlengt het tuinseizoen aanzienlijk. Tijdens warme dagen is het goed toeven in de koele schaduw. Regent het? Geen probleem, onder uw prieel zit u lekker droog en kunt u toch genieten van het buitenleven.

Verschillende soorten priëlen

Wij leveren priëlen in verschillende soorten, stijlen en maten. U kunt kiezen voor een geheel open prieel of een prieel voorzien van wanden voor meer beschutting tegen wind en zon. Daarnaast kunt u kiezen voor een plat dak of een puntdak. U kunt uw prieel nog knusser maken door het plaatsen van sfeervolle (LED) verlichting, een mooie terrasverwarmer of door vlonders.

Kijk voor meer informatie en prijzen in onderstaande brochure. 

tuindecoboek  

 

Bekijk hier de Tuindeco brochure

Klik hier.

 

 

Prieel van zeer hoge kwaliteit

Onze priëlen zijn gemaakt van topkwaliteit hout. Dit zorgt ervoor dat uw prieel lang mee gaat en bestendig is tegen alle weersinvloeden. Bovendien zijn onze priëlen ook nog eens zeer voordelig geprijsd.

Zelf een prieel plaatsen?

Een prieel kunt u zelf plaatsen. Let er wel op dat u deze plaatst op een vlakke en harde ondergrond. Zorg ervoor dat u het goed verankerd, zodat het bestand is tegen harde wind. Uiteraard kunnen onze professionals dit ook voor u doen. Wij kunnen uw prieel voordelig en snel opbouwen.

Prieel kopen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op.