• Prieel

Prieel

Met een prieel creëert u een gezellige sfeer in uw tuin. Tijdens warme dagen is het er goed toeven in de schaduw. Regent het? Geen probleem, onder uw prieel zit u lekker droog en kunt u toch genieten van het buitenleven.

In de 19e eeuw kwamen we priëlen vooral tegen in de tuin van landhuizen. Dit vrijstaande, halfopen huisje verlengt het seizoen aanzienlijk. In de zomer zit u er met een drankje heerlijk in de schaduw en in het vroege voorjaar en laat in het najaar zit u er beschermd en beschut tegen kou, wind of regen.

Verschillende soorten priëlen

U kunt kiezen voor een geheel open prieel of een prieel voorzien van wanden voor meer beschutting tegen wind en zon. U heeft ook de keuze uit een plat dak of een puntdak. Kortom: wij leveren priëlen in verschillende soorten, stijlen en maten. Het is maar net wat u mooi vindt en wat bij u en uw woning en tuin past.

Prieel met extra comfort

Met een prieel creëert u op een zelfgekozen plek in de tuin een extra onderkomen. Gezelligheid en comfort verzekerd. U maakt uw prieel nóg knusser met sfeervolle (LED) verlichting, een mooie terrasverwarmer of met vlonders. U geniet alle dagen van het jaar onder uw prieel.

Voordelen prieel

Onze priëlen zijn gemaakt van topkwaliteit hout. Dit zorgt ervoor dat uw prieel lang mee gaat en bestendig is tegen alle weersinvloeden. De voordelen van een prieel zijn verder:

  • U zit droog als het regent.
  • Het is er koel als de zon schijnt.
  • Naar eigen smaak samen te stellen.
  • Uit te breiden met verlichting, verwarming en vlonders.
  • Topkwaliteit hout en zeer voordelig geprijsd.

Zelf een prieel plaatsen

Een prieel kunt u zelf plaatsen. Let er wel op dat u deze plaatst op een vlakke en harde ondergrond. Veranker uw toekomstige favoriete plek goed zodat uw prieel bestand is tegen harde wind. Uiteraard zijn onze professionals bereid uw prieel voordelig en snel in uw tuin te plaatsen.

Kom inspiratie opdoen in de showroom van Brouwer4u

Bent u benieuwd naar onze priëlen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Korte Baan 20 in Steenwijk. Kijk ter inspiratie alvast in de brochure van Tuindeco.

De prijzen in de brochures zijn dag prijzen, voor actuele prijzen vraagt u onze verkopers.