Zonwering overkapping

Als u een serre of overkapping heeft, dan beschikt u over een fantastische tuinkamer. Hier kunt u vroeg in het voorjaar én laat in het najaar genieten van uw tuin. Dankzij het glas is het al snel behaalgijk warm. Maar dankzij datzelfde glas kan de temperatuur onder uw overkapping in de zomer zeer hoog oplopen. Door middel van zonwering zorgt u ervoor dat uw serre/terras verandert in een heerlijke plek waar u ook op zeer warme dagen lekker beschut kunt zitten.

Zonwering voor uw overkapping

De zonwering kan aan de buitenzijde of binnenzijde van uw serre of overkapping gemonteerd worden. Het doek loopt door geleiders die op of onder het dak zijn gemonteerd naar beneden. Zo is het altijd aangenaam vertoeven in uw serre of onder uw overkapping.

Passend bij uw stijl en smaak

Zonwering hoeft geen doorn in het oog te zijn voor uw prachtige overkapping. Zonwering moet in onze ogen een stijlvolle aanvulling zijn op uw serre of overkapping. U heeft dan ook keuze uit verschillende typen, kleuren en dessins. Het design van het zonnescherm is slank, modern en elegant. Dit komt mede doordat er van buiten vrijwel geen schroefkoppelingen te zien zijn.

Nieuw in ons assortiment: Plisse zonwering

U heeft de keuze uit verschillende uitvoeringen, formaten en kleuren. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 plisse2016grijs    kleur plisse doek    alu antraciet    bruin zwart    white beige  

 Bekijk hier de prijslijst.

Zonwering voor uw veranda kopen

Heeft u al een terrasoverkapping? Of bent u voornemens om een veranda te gaan plaatsen? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Onze specialisten laten u graag de mogelijkheden zien voor uw huidige of nieuwe overkapping.

Pages from fotozonwering  

 

Brochure
Terras-sfeer Sottezza II

Download

   

 

Terrasgenot bij vrijwel elk weertype 1  

 

Brochure
Terrasgenot bij vrijwel elk weertype

Download

   

 

WGM Top   

 

Brochure
Cool blijven

Download

   

 

Schermafbeelding 2018 08 20 om 12.26.39   

 

Brochure
Cabrio Genot

Download

   

 

Terrazza Pure foto folder  

 

Brochure
Terrazza Pure

Download