• Carport aluminium

Carport aluminium

Ervaar het gemak van een carport. U kunt bij ons terecht voor een aluminium carport of een houten carport. Onze aluminium carports zijn van een hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende varianten en uitvoeringen.

Aluminium carport: tijdloos

Onze aluminium carports staan bekend om hun tijdloze design. Ze zijn licht en hebben een slanke, moderne uitstraling. U heeft jarenlang plezier van uw carport die uw auto (motor, boot of caravan) beschermd tegen omgevingsinvloeden (volgelpoep, hars) en weersinvloeden (regen, hagel, uv-straling, storm).

Vrijstaande carport of tegen de muur

Uw carport is volledig aan te passen aan uw wensen. U heeft de keuze uit een vlakke dakconstructie of een gebogen dakconstructie. We maken de carport op maat in de door u gekozen kleur en uitvoering. U kunt de carport zowel vrijstaand als tegen een muur bevestigen. Voor beide mogelijkheden geldt dat u uw auto, motor, boot of caravan overkapt bij uw woning hebt staan.

Carport van zeer hoogwaardige kwaliteit

Al onze carports zijn met de grootste zorg ontwikkeld en onze aluminium carports zijn samengesteld uit hoogwaardige materialen. Ze voldoen stuk voor stuk aan de laatste eisen en normen. Is het tijd voor een feestje bij u thuis? Zet de auto even weg en profiteer van een veilige en overdekte feestplek.

Voordelen van een aluminium carport

Een aluminium carport is een ideale bescherming voor uw auto en kent vele voordelen:

  • Licht en modern.
  • Duurzaam.
  • Onderhoudsarm.
  • Zeer lange levensduur.
  • Uw woning is meer waard met een aluminium carport.
  • Perfecte bescherming van uw auto, caravan, boot of motor.

Prijzen van een aluminium carport

Bent u benieuwd naar de prijs van een aluminium carport? In onze prijslijst vindt u de antwoorden. Wilt u meer weten over welke uitvoeringen en varianten verkrijgbaar zijn? Bekijk dan de brochure, neem contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Korte Baan 20 in Steenwijk.

De prijzen in de brochures zijn dag prijzen, voor actuele prijzen vraagt u onze verkopers.

carport plat dak2   carport boog2