• Veranda

Veranda

Met een veranda aan uw huis geniet u tijdens alle seizoenen van het buitenleven. Ook in het najaar en in de winter zit u beschut in uw tuin. Zelfs als de weersomstandigheden een keer te wensen overlaten.

U kiest voor uw veranda uit verschillende stijlen en materialen. Zo kunt u kiezen voor een overkapping met een glazen dak waar u zonwering op of onder kunt plaatsen. Op een frisse lentedag zit u er warmpjes bij en op een zwoele zomerse dag zoekt u onder de veranda juist verkoeling.

Veranda met glazen wand of schuifpui

De veranda is tevens uit te breiden met een glazen schuifwand of schuifpui. U schuift deze (deels) open of dicht als het waait of regent. U behoudt zoveel mogelijk het buitengevoel. Als u wilt, sluit u zich volledig af en creëert u een gezellige tuinkamer aan uw woning. Zowel ‘s zomers als ‘s winters kijkt u vanuit een beschermde plek de tuin in.

Veranda: een waardevolle investering

Een veranda is een waardevolle investering. Naast het feit dat u het gehele jaar kunt genieten van uw tuin creëert u ook meer woonruimte zonder dat u hoeft te verbouwen. En dat zonder veel lichtverlies in uw woning.

Voordelen van een veranda

Een veranda draagt bij aan het verhogen van uw woongenot. De voordelen van een veranda zijn onder meer:

  • Het hele jaar van het buitenleven genieten.
  • U verlengt uw woonkamer.
  • Een gezellige sfeer.
  • Bescherming voor uw tuinmeubels en accessoires.
  • Waardevermeerdering van uw woning.
  • Bescherming van uw kunststof kozijnen.

Soorten veranda’s

Wij bieden een groot assortiment veranda’s in diverse uitvoeringen en afwerkingen. U kunt kiezen uit een aluminium veranda of een houten veranda waar u bijvoorbeeld met uw familie of vrienden onder kunt genieten van de gezelligheid. Desgewenst breidt u uw veranda uit met terrasverwarming en verlichting.

Kosten van een veranda

Wij hebben veranda’s in diverse stijlen en materialen. Onze veranda’s kennen een hoogwaardige kwaliteit en hebben een zeer gunstige prijs. Zo heeft u al een aluminium veranda vanaf € 966,-.

Bezoek de showroom van Brouwer4u

Wilt u meer weten over een veranda? Laat u inspireren door de brochure van Tuindeco, neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Korte Baan 20 in Steenwijk. U krijgt een goed beeld van de verschillende mogelijkheden en opties. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de beste keuze.

De prijzen in de brochures zijn dag prijzen, voor actuele prijzen vraagt u onze verkopers.