• Vouwwanden

Vouwwanden

Glazen vouwwanden

Glazen vouwwanden van Solarlux vormen de verbinding tussen binnen en buiten. Grote transparantie en vloeiende overgangen verhogen het wooncomfort en vergroten uw woonruimte. De vouwwanden voldoen aan de nieuwste eisen van modern en energiezuinig wonen en zijn super goed geïsoleerd en ook verkrijgbaar in triple beglazing.

Verbondenheid met de natuur

De op maat gemaakte, flexibele glazen vouwwanden kunnen  op velerlei manieren eenvoudig geopend worden en zorgen voor een royale verbinding met buiten. Licht en geruisloos verplaatst u de vouwdelen naar links of rechts, naar binnen of naar buiten. En ook als u de vouwwanden gesloten heeft, geeft het u een gevoel van vrijheid: veel daglicht en een weids uitzicht op de tuin en de omgeving. Met Solarlux vouwwanden heeft u het hele jaar door een bijzondere totaalbeleving.

 

solarlux serre sdl akzent plus highline ref01691 05   solarlux glazen vouwwand highline ref01709 5786

Meer dan een raam

Functioneel, smalle profielen, optimale isolatie en grenzeloze combinatiemogelijkheden: de glazen vouwwand is voor vele doeleinden toepasbaar.  Als gevelelement in een woonhuis of appartement, als onderbouw van een serredak, als horeca-of winkelentree of als balkonbeglazing, voor elke wens is er een oplossing op maat.

Voordelen

Over de hele breedte geopend, verruimen glazen vouwwanden de woon- en leefruimte naar buiten en geven het begrip ´Open Wonen´ een geheel nieuwe dimensie. De op maat gemaakte, flexible beglazingsoplossingen kunnen in een handomdraai met enkele simpele handelingen in elke gewenste stand geopend of gesloten worden.  

Thuis, in openbare gebouwen of bedrijfspanden - met onze innovatieve glazen vouwwanden van aluminium, houten of hout/aluminium profielen realiseert men spraakmakende architectuur bij zowel nieuwbouw als renovatie.

De glazen vouwwand Ecoline en Highline

Met de glazen vouwwand realiseert u een perfect samenspel van stijlvol wonen een extra wooncomfort. Nieuwe profielvarianten van hoogwaardige materialen bieden vele ontwerpmogelijkheden en bieden voor elke wens een passende oplossing. En altijd met de uitgangspunten duurzaamheid, energiezuinigheid, veiligheid en optimale functionaliteit.

 

Solarlux glazen vouwwand klein   solarlux glazen vouwwand ecoline ref01690 04

 

Een systeem, talrijke mogelijkheden

Ontelbare mogelijkheden in design, materiaal en kleur zorgen dat de glazen vouwwanden nagenoeg overal toegepast kan worden.  De Ecoline en Highline van aluminium passen perfect bij een moderne stijl van de woning. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor uw woonwens.

Maximale vrijheid

Kies voor maximale vrijheid in ontwerp: naar binnen of buiten openend, naar links of recht vouwbaar, bij de Solarlux vouwwanden heeft u keuze uit talrijke openingsvarianten. De vouwwanden zijn met slechts enkele handelingen eenvoud te openen en door geavanceerde loopwagentechniek zijn zelfs grote vleugelelementen licht en nagenoeg geruisloos te verschuiven.

Kenmerken constructie

Ecoline

  • Materiaal: Aluminium
  • Vleugelafmetingen: tot 3 meter hoog en 1 meter breed
  • Aanzichtsbreedte vleugelovergang 99 mm
  • Uw > 1,1 W/m²K

Highline

  • Materiaal: Aluminium
  • Vleugelafmetingen: tot 3,5 meter hoog en 1,1 meter breed
  • Aanzichtsbreedte vleugelovergang 99 mm
  • Uw > 0,8 W/m²K

 brochure vouwwandbrochure bekijken? klik hier 

 

 

 

Kijk voor meer inspiratie ook eens in het fotoalbum. 

De prijzen in de brochures zijn dag prijzen, voor actuele prijzen vraagt u onze verkopers.