• Daklicht & Lichtstraat

Daklicht & Lichtstraat

In een buitenverblijf kan het snel donker zijn. Vooral als er bomen rondom staan of bij bewolkt weer. Met een lichtstraat zorgt u er voor dat er voldoende daglicht binnen komt.

Daklicht Lichtstraat enkelgelaagd


Door het extra licht in de ruimte lijkt deze groter. Daarnaast vergroot u het uitzicht. Vanuit uw buitenverblijf ziet u de wolkenvelden of bomen en ander groen. Hierdoor kunt u extra genieten van uw tuin en het buitenleven.

Het unieke aan het daklicht en de lichtstraten is de combinatie van hout en aluminium. Hierdoor ontstaat een duurzame en zeer solide constructie.
Het daklicht en de lichtstraten voor overkappingen zijn uitgevoerd met enkel gelaagd glas. Door de gunstige prijskwaliteitverhouding is dit een uitstekende oplossing om meer daglicht in de ruimte te krijgen.

De hoogwaardige aluminium profielen zijn leverbaar in wit of antraciet en hebben een tijdloos design. Hierdoor zijn ze geschikt voor elk type dak.
Het daklicht en lichtstraten pakket is kant-en-klaar en volledig voorbereid. De profielen, het hout en eventueel het glas zijn exact op maat en vallen perfect in elkaar. Bij het pakket worden alle benodigde materialen en een duidelijke montagehandleiding geleverd. Het enige wat u zelf hoeft te doen is een gat in het dak maken, de lichtstraat monteren en de binnenkant afwerken.
Om een waterdicht geheel te krijgen dient na de montage de dakbedekking (niet meegeleverd) te worden aangesloten. Het daklicht en de lichtstraten hebben een lichte hellingshoek zodat water goed kan aflopen. Het complete pakket wordt onder hoge kwaliteitseisen geproduceerd. 

Kijk voor verdere informatie in de folder.

Heeft u interesse? Wilt u meer informatie? Kom langs in de showroom van Brouwer4u of neem vrijblijvend contact met ons op.

De prijzen in de brochures zijn dag prijzen, voor actuele prijzen vraagt u onze verkopers.