Vacature monteur

We zijn op zoek naar een:

Zelfstandige én leerling monteur [40 uren]


Als monteur ben je verantwoordelijk voor het monteren van o.a. kunststof kozijnen. Je richt je in deze functie voornamelijk op de particuliere markt in de regio Steenwijk. Je bent technisch, sociaal en klantvriendelijk.

Over jou


Jij bent het visitekaartje van ons bedrijf en je ontmoet onze klanten met de juiste flair, monteert netjes en ruimt na afloop netjes op, zodat de klant meteen kan genieten van de nieuwe kozijnen. Ook je collega’s zijn blij met jou, want je bent een vrolijke techneut en ontzettend loyaal. Dus niet alleen de klanten kunnen op jou bouwen, maar wij allemaal.

Ons aanbod


Je gaat werken in een jong, dynamisch en hecht team. Samen met hen monteer je hoogwaardige kunststof kozijnen bij particuliere woningbezitters in de regio Steenwijk. Om up-to-date te blijven volg je scholingen en houden we je op de hoogte van productinnovaties. Verder kun je rekenen op veel verantwoordelijkheid en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd in onze vacature monteur?


Bel voor meer informatie over deze vacature monteur met Kristian Brouwer, tel. 0521-764040 of kom langs in onze showroom. Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Stuur je cv met een korte motivatie naar kantoor@brouwer4u.nl. Wie weet zien wij jou binnenkort op de koffie!

Meer informatie over kunststof kozijnen kun je vinden op www.kunststofkozijn4u.nl

Werken bij Brouwer4U. Jouw carrière is het waard!
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.