Terrazza Pure

Spectaculair design – veeleisende techniek: Achter de moderne kubistische dakvorm van Terrazza Pure gaat een uiterst innovatieve bouwwijze schuil.
Gangbare terrasdaken zijn schuin gevormd, zodat regenwater kan aflopen. Niet de Terrazza Pure! Hier is de helling geïntegreerd in de frameconstructie en daarom
niet van buitenaf zichtbaar. Het resultaat: een helder en kubistisch design
gecombineerd met betrouwbare afvoer van regenwater. Terrazza Pure is de perfecte
oplossing voor iedereen, die van veel natuurlijk licht op het terras wil genieten en gelijktijdig waarde hecht aan een betrouwbare en modern vormgegeven  weersbescherming.

SPEEL MET KLEUREN

Neigt uw mood vandaag naar groen of toch meer naar blauw?
Met de hoogwaardige kleur-LED-verlichting treft u gegarandeerd de juiste tint. Uw licht wordt gelijkmatig verdeeld, zodat een onvergelijkbare atmosfeer ontstaat.
Kies uit 48 kleur- en 3 wittinten

 

licht kleur licht led kleur

 

 

 

 

TALRIJKE LICHTOPTIES

Ontwerp uw eigen verlichtingsconcept! Waar wilt u de kleur-LED-verlichting
aanbrengen? Aan de dakdragers of liever aan de staanders?
Of zelfs aan beide? Geen probleem! weinor biedt veelzijdige mogelijkheden aan, zodat u uw terras in het juiste licht kunt onderdompelen.
U heeft de vrije keuze om lichtaccenten met kleur aan te brengen: • aan de buitenste staanders boven of onder • aan de onderzijde van de dakdragers, bijv. ook afwisselend met sierlijsten naar keuze.
De geïntegreerde LED-verlichting kan comfortabel worden bediend
en gedimd met de weinor afstandbediening BiConnect, de kleuren kunnen per druk op de knop worden ingesteld.

licht staander Pagina 3

Slimme constructie

Absoluut uniek is de bouwwijze van de dakdragers. Een nieuw ontwikkeld glasoplegsysteem garandeert de betrouwbare afvoer van regenwater. Tegelijkertijd kan zo de kubusvorm worden gerealiseerd – zonder hellende dakdragers. Daardoor is ook bij lagere aansluithoogtes van het dak voldoende doorgangshoogte gegarandeerd.

Meer informatie over Terrazza Pure

Wilt u meer weten over onze terrasoverkappingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Korte Baan 20 in Steenwijk. Bent u benieuwd naar de prijzen een terrasoverkapping? Vraag een offerte aan.

TTPK1A0012BP 1806 WZB weinor