Terrasoverkapping aluminium

Bent u opzoek naar een aluminium terrasoverkapping? Wij informeren u graag naar de mogelijkheden. Wij hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van overkappingen en alles wat daarbij komt kijken. Het grote voordeel van een aluminium overkapping is dat deze heel duurzaam is en weinig onderhoud nodig heeft.

depruis

Aluminium terrasoverkappingen van de beste kwaliteit

Onze aluminium overkappingen worden samengesteld uit de meest hoogwaardige en duurzame materialen aluminium, polycarbonaat en glas. Het aluminium heeft een poedercoatbehandeling ondergaan, waardoor een mooie kleur en afwerking jarenlang is gegarandeerd.

 U kunt kiezen voor een aluminium terrasoverkapping in combinatie met doek of met glas. U kunt er ook voor kiezen om uw overkapping te voorzien van een glazen schuifwand. Zo verandert uw terrasoverkapping in een prachtige tuinkamer. Weer of geen weer, u zit heerlijk beschut.

de hoeve aan de weg oude willem 2

blikde eese hoogeraad5Eeseweijerseesepost2oudewillem2

bode hindelopenPaasloo 2019 04 26 12 20 47

Aluminium terrasoverkappingen in uw gewenste kleur

De aluminium constructie is standaard verkrijgbaar in drie RAL-kleuren: 9001 crème wit, 7016M antraciet structuurlak en 9016 verkeerswit. Tegen meerprijs kan de overkapping in elke gewenste RAL-kleur geleverd worden.

Aluminium terrasoverkapping op maat

Voor elke tuin hebben we een mooie oplossing. U kunt zelf uw overkapping samenstellen. Denk hierbij aan uw gewenste maat en kleur, maar ook aan extra opties zoals verlichting, vlonders, zonwering of verwarming.

In onze showroom kunt u verschillende modellen bekijken. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Vraag een offerte aan

U heeft al een aluminium terrasoverkapping vanaf € 966,-. Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct online een offerte aan.

Offerte alu