Aluminium overkapping

Met een aluminium overkapping kunt u extra lang en zorgeloos genieten van het buitenleven. Onze aluminium overkappingen worden samengesteld uit de meest hoogwaardige en duurzame materialen aluminium, polycarbonaat en glas. De aluminium overkappingen hebben een luxe en moderne uitstraling. Onze overkappingen krijgen een poedercoat behandeling, zodat de mooie kleur en afwerking jarenlang is gegarandeerd.  

Aluminium overkappingen op maat

Voor iedere tuin hebben wij een passende oplossing. Al onze overkappingen worden op maat gemaakt, zodat u kunt kiezen voor een overkapping die perfect aansluit bij uw woning. U kunt ervoor kiezen om de overkapping als verlengstuk van uw huis te gebruiken, maar u kunt ook denken aan een vrijstaande overkapping.

Uw aluminium overkapping uitbreiden

Er zijn tal van opties om uw aluminium overkapping uit te breiden. Denk hierbij aan glazen wanden of een schuifpui, maar ook aan sfeervolle (LED) verlichting, vlonders, verwarming en zonwering. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden. Neem eens een kijkje in onze showroom, zodat u inspiratie kunt opdoen. Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden die aansluiten bij uw persoonlijke wensen en budget.

Voordelen van een aluminium overkapping

U kunt kiezen tussen een houten overkapping of een aluminium overkapping. Aluminium heeft een aantal voordelen ten opzichte van hout. Zo is een aluminium overkapping minder gevoelig voor weersinvloeden, vergt het minder onderhoud en heeft het een lange levensduur. Een nadeel van aluminium is dat u het minder goed kunt bewerken. Hout is eenvoudig te bewerken en daardoor heeft u onbegrensde mogelijkheden in maatwerk. Hier leest u meer informatie over onze houten overkappingen.