Veranda verlichting

Als het schemerig wordt of als het donker is, dan zorgt LED verlichting voor een prachtig aanblik van uw veranda. U kunt de spotjes dimmen tot het gewenste niveau, zodat u tot in de late uurtjes kunt genieten van een sfeervolle verlichte veranda. LED verlichting is één van de mooiste manieren om uw veranda sfeervol te verlichten. Het zorgt ervoor dat u een plek creëert waar u met uw gezin of met vrienden kunt ontspannen. Een echte aanrader voor wie van het buitenleven houdt.

Voordelen van LED verlichting

  • Kostenbesparend
  • Duurzaam
  • Energiezuinig
  • Makkelijk te vervangen

Sfeervolle LED verlichting voor uw veranda

Als u een veranda wilt plaatsen is dat een goed moment om ook over de verlichting na te denken. Wij kunnen bij het plaatsen van de veranda de LED verlichting gelijk monteren en integreren.

Onze LED verlichting heeft een dimmer die zorgt voor aangename verlichting onder uw veranda. Met de afstandsbediening creëert u met één druk op de knop een sfeervol verlicht buitenterras en kunt u de sterkte van het licht naar wens aanpassen.

De verlichting bestaat uit een set van 6 lampen die u eventueel kunt uitbreiden tot 12 exemplaren. U dient te beschikken over een geaard buitenstopcontact als u de LED verlichting wilt plaatsen.

Neem vrijblijvend contact op of kom langs in onze showroom

Heeft u vragen over LED verlichting voor uw veranda? Onze medewerkers helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op. Of kom langs in onze showroom in Steenwijk. Wij inspireren u graag en vertellen u alles over de mogelijkheden voor uw veranda.