Tuinkamer

Wilt u het hele jaar genieten in uw tuin? Een tuinkamer biedt u veel comfort en is een zeer aangename plek om te lounchen. Als het nog net te koud is om buiten te zitten kunt u in uw tuinkamer toch al genieten van het buitenleven. Bij wind en regen zit u lekker droog en beschut, zelfs in de winter. U creëert meer leefruimte en meer woongenot.

Soorten tuinkamers

U kunt bij ons kiezen uit en houten tuinkamer of een aluminium tuinkamer. Beide opties hebben een eigen sfeer en uitstraling. Houdt u van modern en strak dan is wellicht een aluminium tuinkamer een optie voor u. Of houdt u meer van de warme gezellige sfeer die hout met zich meebrengt? Kom langs in onze showroom en laat u inspireren.

Extra opties voor uw tuinkamer

Uw tuinkamer kunt u uitbreiden met extra opties, zodat u nog meer plezier beleeft en het gehele jaar alleen, of met vrienden of familie, kunt genieten in uw tuin. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan glazen (schuif)wanden. Wilt u graag ’s avonds ontspannen in uw tuinkamer, dan kunt u sfeervolle (LED) verlichting plaatsen. In de koudere maanden zorgt verwarming voor meer comfort. Op dagen met felle zon komt zonwering goed van pas. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Tuinkamers van de beste kwaliteit

Wij werken uitsluiten met materiaal van topkwaliteit. Uw tuinkamer gaat hierdoor langer mee en blijft lang mooi.

Vraag een offerte aan

U heeft al een aluminium tuinkamer vanaf € 966,-. Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.