Terrasverwarmer

Een terrasverwarmer zorgt ervoor dat u ieder moment van de dag, ongeacht het weer kunt genieten onder uw overkapping. Het weer en de temperatuur bepalen niet of u buiten kunt zitten. U kunt dat zelf bepalen door te zorgen voor een behaaglijke temperatuur. U heeft bij ons de keuze uit verschillende terrasverwarmers. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en opties voor uw terras.

Elektrische terrasverwarmer

Wij hebben een ruim assortiment elektrische terrasverwarmers. Het verwarmingssysteem werkt met infraroodlampen. Infrarood zorgt ervoor dat de warmte over een grotere afstand voelbaar is en niet (of nauwelijks) verwaaid. De effectieve warmteafgifte zorgt ervoor dat de warmte dieper in het lichaam trekt. Wilt u meer weten over onze elektrische terrasverwarmers? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje in onze showroom.

Terrasverwarmer op gas

U kunt ook kiezen voor een terrasverwarmer op gas. Het voordeel van een terrasverwarmer op gas is dat deze in meerdere richtingen verwarmd. Bovendien is een terrasverwarmer op gas vaak mobiel.

Neem vrijblijvend contact op of kom langs in onze showroom

Heeft u vragen over onze terrasverwarmers voor uw overkapping, veranda of balkon? Onze medewerkers helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op. Of kom langs in onze showroom in Steenwijk. Wij inspireren u graag en vertellen u alles over de mogelijkheden.