Terrasheater

Bent u op zoek naar een terrasheater? U heeft bij ons de keuze uit verschillende terrasheaters. Een goede terrasheater zorgt ervoor dat u op frisse momenten toch lekker buiten kunt zitten op uw terras. U kunt zelfs in de koude maanden van het jaar met een terrasheater comfortabel buiten zitten. Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden en opties voor uw terras.

Verschillende soorten terrasheaters

Er zijn verschillende soorten terrasheaters. Welke het meest geschikt is voor u hangt af van een aantal factoren. Ten eerste is het belangrijk om te kijken welke heater de warmte kunt bieden die u graag wilt op uw terras. U kunt kiezen voor een elektrische heater of een heater op gas. Wilt u graag een hangende terrasverwarmer? Deze is vrijwel altijd elektrisch. Een staande terrasverwarmer kan zowel op gas of op elektriciteit. Wij hebben in ons assortiment ook terrasheaters die u kunt ophangen in een partytent of onder een parasol kan ophangen.

Terrasheaters met infrarood

Onze elektrische terrasheaters maken gebruik van infrafrood. Infrarood heeft als voordeel dat het over een grotere afstand voelbaar is en de warmte niet verwaaid. Bovendien trekt de warmte dieper het lichaam in.

Neem vrijblijvend contact op of kom langs in onze showroom

Heeft u vragen over onze terrasheaters? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. U kunt er ook voor kiezen om een kijkje te nemen in onze showroom in Steenwijk. Wij inspireren u graag en vertellen u alles over de mogelijkheden.