Serre

Wilt u een serre of aanbouw (laten) plaatsen? Een serre is een waardevol verlengstuk van uw woning. Het straalt luxe uit en is voor verschillende doeleinden te gebruiken. U kunt optimaal van alle seizoenen in uw tuin genieten. Bijkomend voordeel is dat uw meubels en accessoires goed worden beschermd tegen alle weersomstandigheden. Met een serre heeft u nagenoeg geen lichtverlies heeft in uw woning.

Soorten serres

Wij hebben een uitgebreid assortiment en kunnen u daardoor altijd een serre aanbieden die aansluit bij uw wensen en budget. U kunt kiezen uit verschillende opties. Zoals bijvoorbeeld een serre met glas, een volledige afgesloten serre of juist een serre die gedeeltelijk afgesloten is. Wij leveren serres van aluminium en hout van de beste kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Het hele jaar genieten in uw tuin

Wilt u het hele jaar genieten van uw tuin? Een serre zorgt ervoor dat u eerder buiten kunt zitten in de lente en nog langer kan genieten van de nazomer. U kunt beschutting zoeken in uw serre als er wind staat of als het regent. In de zomer biedt uw serre bescherming tegen de zon. In combinatie met zonwering kunt u dan heerlijk koel vertoeven. Met een terrasverwarmer kunt u zelfs in de winter genieten in uw tuin.

Voordelen van een serre

  • Isolerende werking
  • Bescherming van uw tuinmeubelen
  • Waardevermeerdering van uw huis
  • Minder onderhoud aan uw kozijnen

Een voordelige serre van topkwaliteit

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op.