Elektrische terrasverwarmer

Een elektrische terrasverwarmer zorgt ervoor dat u op koude dagen toch in uw tuin kunt genieten. Het voordeel van een elektrische terrasverwarmer is dat deze vaak zuiniger en efficiënter zijn dan terrasverwarmers op gas.

Verschillende soorten elektrische terrasverwarmers

Wij hebben in ons assortiment verschillende soorten elektrische terrasverwarmers. U kunt kiezen uit verschillende modellen. Er is altijd wel een optie die goed past bij uw terras, overkapping, balkon of veranda.

Voordelen van elektrische terrasverwarmers

De voordelen van elektrische terrasverwarmers:

  • Goedkoop in gebruik
  • Gericht verwarmen
  • Hoog rendement
  • Compact en modern
  • Eenvoudig te bedienen

De aanschaf van een elektrische terrasverwarmer is wellicht iets prijziger dan een terrasverwarmer op gas. Echter bereikt u al gauw een hoger rendement met minder vermogen. U hoeft geen gasflessen te vervangen. U hoeft enkel uw terrasverwarmer aan te sluiten op een geaard stopcontact en u kunt direct genieten van de warmte.

Enkele voordelen van onze elektrische terrasverwarmers:
- Automatisch rotatiesysteem
- Te bedienen met een afstandsbediening, maar ook met een app of bluetooth
- Beschikbaar met dimmer

Elektrische terrasverwarmers op basis van infrarood

Onze elektrische terrasverwarmers werken op basis van infrarood. Infrarood heeft als voordeel dat de warmte dieper in het lichaam rekt. Bovendien is de warmte over een grotere afstand voelbaar en verwaait de warmte niet.

Neem vrijblijvend contact op of kom langs in onze showroom

Heeft u vragen over onze elektrische terrasverwarmers voor uw overkapping, veranda of balkon? Onze medewerkers helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op. Of kom langs in onze showroom in Steenwijk. Wij inspireren u graag en vertellen u alles over de mogelijkheden.