Eurom terrasverwarmer

Met een Eurom terrasverwarmer zit je goed. Wij hebben in ons assortiment terrasverwarmers op gas en elektrische terrasverwarmers. U heeft de keuze uit verschillende modellen voor verschillende doeleinden. Zo hebben wij staande heaters, verwarmers die je aan een wand of plafond kunt bevestigen, partytent heaters, parasol heaters en tafelheaters. Kom langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Terrasverwarmers van Eurom

Eurom levert krachtige producten die het leven aangenamer en makkelijker maken. Door de terrasverwarmers van Eurom kunt u op koude dagen en avonden toch heerlijk buiten zitten. Een terrasverwarmer is bijna niet meer weg te denken onder uw veranda of overkapping. Dankzij de behaaglijke temperatuur blijft het nog lang gezellig. Zelfs in seizoenen waarin het overdag niet zo warm is. Hoe fris het ook is, u zit er lekker warm bij.

Zeer gemakkelijk in gebruik

Het handige van de terrasverwarmers van Eurom is dat ze zeer gemakkelijk in gebruik zijn. U kunt de verwarmer heel makkelijk aanpassen naar de warmtebehoefte die u op dat moment nodig heeft. De elektrische terrasverwarmers kunt u eenvoudig met een afstandsbediening of app bedienen. De terrasverwamers van Eurom hebben bovendien een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Eurom terrasverwarmers op basis van infrarood

De elektrische terrasverwarmers van Eurom maken gebruik van infrarood. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende golflengten. Hoe korter de golflengte, hoe effectiever de warmte afgifte. Infrarood zorgt ervoor dat warmte dieper in het lichaam trekt en dat de warmte over een grotere afstand nog voelbaar is zonder dat het verwaait.

Neem vrijblijvend contact op of kom langs in onze showroom

Heeft u vragen over de Eurom terrasverwarmers voor uw overkapping, veranda of balkon? Onze medewerkers helpen u graag verder in onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op.