Overkapping

Bent u opzoek naar een overkapping? Wij leveren en monteren houten en aluminium overkappingen in diverse formaten, stijlen en afwerkingen. Passend bij uw smaak en wensen. Een heerlijke plek waar u het hele jaar kunt genieten met uw gezin of met vrienden tot in de late uurtjes een borrel kunt drinken. Een echte aanrader voor wie van het buitenleven houdt.

De voordelen van een overkapping

Een overkapping in uw tuin heeft veel voordelen. Een overkapping zorgt ervoor dat u het gehele jaar buiten kunt genieten. Vanaf het vroege voorjaar tot diep in het najaar zit u heerlijk beschut. Met een uitbreiding van een terrasverwarmer kunt u zelfs in de winter lekker genieten in uw tuin. Een overkapping zorgt ervoor dat de waarde van uw woning stijgt. Daarnaast biedt het bescherming tegen uw tuinmeubelen, maar ook voor de kozijnen van uw woning. U heeft nagenoeg geen lichtverlies in uw woning.

Zeer voordelige overkappingen

Wij staan voor de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met het maken en plaatsen van overkappingen en alles wat daarbij komt kijken. In onze showroom in Steenwijk kunt u inspiratie opdoen voor uw overkapping. Samen met onze medewerkers kijken we geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en opties die aansluiten bij uw wensen en budget.

Uw overkapping uitbreiden tot een ware tuinkamer

Een overkapping is een echte aanwinst voor uw tuin. In de zomer zorgt de overkapping voor verkoeling, terwijl in het voorjaar en najaar de warmte onder het dak blijft hangen. U kunt de overkapping direct aan uw huis bevestigen, maar ook elders plaatsen in uw tuin. Onze overkappingen kunnen namelijk zowel als aanbouw als losstaand geplaatst worden.

Alle overkappingen kunnen uitgebreid worden, zodat u nog meer plezier kunt hebben van uw overkapping. Denk hierbij aan glazen schuifwanden, zonwering, verlichting of verwarming. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.